Zlin kapten gav två mål till ledaren, men han skjöt inte poäng

Han har avslutat sitt mål på sex mål. Och två gånger. Men Lukáš Železník, fotbollsspelare för Fastav Zlín, frowned efter Olomouc.

Vi har inte de tre punkterna vi behövde, och Varnsdorf hoppade av oss, sade han till Zeleznik.

Nederlag 2: 4 knådade honom mer, som i konfrontation med den suveräna Zlín-tävlingen låg inte bakom.Den slutliga poängen mate, medgav en fjärde mål i den sista minuten gäster i ett desperat försök att klara sig.

“I Bra spel behöver inte skämmas, men vi har inga poäng,” upprepade han sorgset. “I början av varje halva gjorde vi misstag och hemlagad straffa oss.”

Morning seger Varnsdorf Trinec fick Zlín under tryck, behovet av att svara men laget av Zeleznik nesvázala.

“Att vi fick nervösa. det gör det inte. Som i varje spel under våren vi skulle vinna “, säger Zeleznik.

Du och dina lagkamrater för att vinna den åttonde våren redan beslutat under första halvåret. Besökarna var snabba att ta ett skott från 2: a målet.. Minut – Zeleznik planat fem minuter – och bryta sitt förfogande landade tre chanser

“Zlin spelade bra, var det viktigt att vi överlevde halva 1: 1. De hade en hel del interaktion med angriparna som hoppade till mitten av planen. Men även blev jag förvånad Zlín bara där det är “berömde rivaliserande målvakten Michael Reichl, efter författaren till en hat-trick Vasicek andra Olomouc hjälte lördag kväll.

Reichl minskat tidigt Runaway Železníkův baksvingen i höst tå stövlar förskjuter Hajek skott utmärkte främst sig själv i spetsen Poznar stången, som vyškrábl fingertopparna på hörnet

“om vi sätter på en 2: 1., det skulle vara något annat.Men fotboll spelar i mål och vi gjorde bara två, “sa Zeleznik, som i 1: 3-positionen stämplade baren bara en sekund efter att Poznar ringde honom. Trots nederlaget var två mål nöjda. “Jag sa tidigare att jag hellre inte skulle ge dem när vi vinner. Men igen kommer de att vara självsäker, säger Zelezník.

Zlin fotbollsspelare behöver det. För att tänka på processen måste de rensa tre poäng till den andra Varnsdorf. Det första tillfälle är redan på onsdag, då gästerna är från 18:00 Opava. “Kanske är det bra att flyga just nu och ingenting kommer att vänta, säger Ferrer för nästa match.

Post Author: Ian