Utan mål och nästan utan chanser. Jihlava mot Teplice var inte farligt

FC Vysočina-tränare Luděk Klusacek var verkligen inte uttråkad när man skapade den grundläggande elva för lördagskampen mot Teplice. Han var tvungen att hålla sig i luckorna i uppsättningen. Som förväntat missade han två besegrade defensiva substitut, Tomas Marek och Adam Janoš. Och andra spelare var oroliga för hälsoproblem.

Bara på grund av dem ville jihlava-tränaren spara Tomáš Kučer. “Dagen före matchen var varm och tränade inte,” förklarade Klusacek, som satte ett av de traditionella stödet på planen en kvart i timmen före slutet – 0: 1. “Loppet av matchen var ogynnsamt, vi ville försöka vända om det. Och vi bestämde oss för att lägga det i spel, “beskriver han.

Men precis vid det här beslutet kom han till Kucer.Třiadvacetiletého mittfältare under de kommande två omgångar – i Pilsen (18,5) och Liberec (23,5) – spelet avaktiverar åttonde gult kort. “Jag kinda förväntat”, säger han log bittert Klusáček

Tränaren för FC Vysocina bakhåll på lördag, inte kunde dra fördel av Marek Jungr, som i den föregående omgången i Brno. (2: 3) gjorde båda målen i Jihlava laget. “Efter matchen i Brno hade en stukning i fotleden och kunde inte träna”, sa Klusáček. “Dessutom kommer veckan att ta ut skruvarna.Men faktum är att i denna match skulle normalt går kunde ”

Två unga män kan vara nöjd med resultatet

i mitten eftersom jedenadvacetiletí fick två fotbollsspelare, som gjorde premiär i Jihlava en grundläggande uppsättning-lag: Petr Nerad och Patrik Demeter. “Jag tror att deras prestanda kan vara tillfredsställande,” sade tränaren. I attacken fick Muris Mesanovic prioritet framför Haris Harbou. “Vi bestämde oss för att satsa på bryggsituationen. Och om han landade i ett mål chans som vi säger, hur vi valde väl “sade han Klusáček situationen från början av den andra halvan.

” Men det är ett faktum att ju fler möjligheter vi har fått nog. Fler tips.Hemma måste det finnas mer, “erkände en besviken tränare, som inte ens hjälpte Harby rang i 75: e minuten.

“Tyvärr var ändringarna i rapporten oklara och vi missade lite samspel. Vi var lite farliga framåt, “noterade tränaren.

Post Author: Ian