Under den första säsongen deltog Danny Drinkwater

Olivier fett

I januari 2018 hade Giroud tecknat bråttom i ett försök att hitta en ersättare för den svaga Alvaro Morata. Tyvärr misslyckades de båda med sitt spel.

Hittills på fransmannens konto 4 bollar för 32 möten – ganska svaga för en angripare av en sådan klubb. Nu föredrar Surrey att sätta Eden Azar på positionen av en falsk nio. Med ankomsten av Gonzalo Higuain kommer Giruds angelägenheter att gå ännu värre, men han kan bara skylla sig.

2. Gary KEHILL

Vem i Chelsea har besvikit mest?

Det är svårt att tro att Gary Cahill fortfarande betraktas som Chelsea-kaptenen. Engelaren ser inte längre ut på basen, och det verkar som att han helt säljs.

Under de senaste två säsongerna var de inte särskilt framgångsrika för Cahill, som gav upp sin position, först till Christensen och därefter till Rüdiger.
Den här säsongen gick Cahill in på fältet en gång – självklart räknar han inte med honom.

I slutet av den här säsongen kommer försvararen att sluta avtalets löptid, och det är svårt att tro att Londons kommer att vilja förnya det.

1. Danny DrinkWater

Danny Drinkwater kom till Chelsea sommaren 2017 – han kostade klubben 37 miljoner pund. Reaktionen av allmänheten var begränsad, även om mötet mellan långtidskamrater i Leicester var av intresse.

Debut måste skjutas upp på grund av skada, men efter att ha återhämtat engelsmännen kunde inte rättfärdiga en sådan prislapp.

Under den första säsongen deltog Danny Drinkwater i 12 matcher i Premier League, och i detta – i ingen. Den enda gången han uppträdde i en blå T-shirt i Super Bowl of England, som vann “City” mer än åtta månader sedan.

Surry döljer inte att Danny räknas inte. Många andra klubbar är redo att ge mittfältaren en chans, och lite svårt att tro att han i september inte kommer att gå till laget mer blygsamt.

Norges Fotballklubben podcast lyckades nyligen fånga Manchester United-huvudtränaren Ole Gunnar Soulscher och fråga honom lite knepiga – och inte så mycket – frågor. Från hjärtat, utan “yellowness” och skadlig avsikt.

– Sad, det händer på måndagar?
– Nej.

Post Author: Ian