Slovaker har kul på firandet, nu är de på MS. Ryssarna: Det var som Tretyak

Pardubice fans kommer ihåg hur ett år sedan talar Hudáček extra fest att vinna matcher.

Extraliga spelas på skidskytten, efter överföring till den svenska Örebro visade en entusiastisk publik fånga fisk, hoppa över en get (eller gólmanského partner), rida på skoter. En av stugorna även fört en grupp barn, jämfört med den blå linjen och dansade Macarena tillsammans.

slovakiska lagkamrater förlöjligade och prisade föreslog göra vad maskot. “Varför inte? Vi har en maskot, en show för fansen någon att göra det “säger Hudáček.

Det var som att fira i blod, hanteras och festande efter Košice” golden hat-trick “i den slovakiska Extraliga fyra år sedan.Firandet ska triumfera med Hudacký vanligtvis sista tre dagarna…

Det fanns också ett behov av att vara mycket ovanligt show såg också på söndagen i Ostrava. Hudáček mot Ryssland gav en utmärkt prestanda, han räknade 29 framgångsrika insatser, några ingripanden var otrolig. Men slovakerna sjönk 2: 3 efter förlängning

“Vi spelade ett bra spel i en stor atmosfär.. Synd att slutsats. Medan de sista fem minuterna var vi bättre hade vi en tydlig goalscoring chans.Vi har åtminstone en punkt innan spelet vi kan ta honom, men vi kunde också vinna “bedömde Hudáček

med lite tur kommer kvartsfinal, tror Hudáček

” de kastade mig till de ryska hajar “, skrattade slovakiska målvakt när han tillfrågades hur han njöt av första start i VM. “Jag var förvånad över att jag inte ens var nervös.”

Kvällen före matchen kunde han inte sova, han ville inte svika sina lagkamrater eller fans. När han gick in i isen spände spänningen. Han slappna av och fångade – men inte alla de ryska stjärnorna.Tillfälligt överträffade han Vladimir Tarasenko, som Hudáček kommer ihåg från ett kortlivat arbete i Novosibirsk. “Annars har jag ingen erfarenhet av ryska hockey,” sa han.

Hudakes prestation uppskattades också av den ryska pressen. Enligt Sovjetskij-sporten slog målvakten i Slovakien Tretyak. De legendariska målvakten och nu chefen för den ryska unionen var i CEZ Arena. Det är svårt att säga om han själv såg sig själv i Hudáček själv. Men den slovakiska målvakten var ledsen att hans lag bara hade poäng en poäng. Oddsen på kvartfinalen har fallit längre. Om Vitryssland matchar minst två poäng i matchen med Finland och Norge, kommer Slovaksna att sluta i mästerskapet. “Vi har fortfarande hopp, vi måste slåss. Vi kan beräkna hur det är.Vi kommer att göra allt vi kan för att vinna de tre poäng mot amerikanerna och vänta på vitryssar. Jag är övertygad om att med lite tur kvartsfinal kommer att släppas “säger 26-åriga” východniar. ”

När öde slovaker bortskämd förfarande måste Hudáček tisdagskvällen återigen uppfinna lite kul fest.

Post Author: Ian