Retur av gyllene tider? Barcelona rullar och slagsmål för tre stora troféer

De senaste åtta tävlingarna? Samma segrar och ett imponerande 28: 1-poäng.

Senaste nederlag? I februari, mot Malaga så utan att förlora serien varar arton spel

Segern 6:. 0 mot Getafe, 8: 0 över Cordoba, 3: 0 mot Bayern Munchen…

Detta är bara en kort lista över bevis på att Barcelona har kommit till en bra form där den pressar en rival efter en annan. Och är redo tre stora triumfer – i den spanska ligan, Champions League och inhemska cup

“Ja, jag känner mig bra, och vi vet att vi är i god form.. Kamp för tre troféer och vi kan verkligen vinna, men vi har ännu inte bekräfta de återstående matcherna “, säger försvararen Marc Bartra.

Barcelona i helgen slog San Sebastian 2 0.Och eftersom hennes rival Real Madrid bara drog med Valencia 2: 2 avvärjer av tränare Luis Enrique är en vinst borta från att återvända till den spanska tronen

Just slå antingen Atletico Madrid eller Deportivo La Coruna och efter ett års paus återigen vinna. hemtitel. För tjugotredje.

“Men fortfarande två omgångar kvar, så att inte ge upp”, säger han varnade Carlo Ancelotti, tränare för Real Madrid. “Vi måste vinna båda matcherna, och det räcker inte. ”

Om Barcelona inte vann titeln i nuvarande humör, skulle det bli en stor överraskning. Under hösten medan det såg ut för en liknande suveränitet.

laget under nya tränaren Enrique inte spelade dåligt, men inte en dominerande Real Madrid förlorade.Tränaren, som ersattes på sommaren av misslyckade Gerard Martin, kritiserade för frekventa förändringar i grundsättningen. När allt kommer omkring har Barcelona gått in i de första 29 matcherna med en annan start elva…

Spelare är inte maskiner. Vi måste vara frisk och i ett senare skede, grade “förklarade att när Enrique

En mittback eller defensiv mittfältare Javier Mascherano nu sa.” Du ser, då en coach blev påkörd, men nu har vi nått slutet av säsongen och tränaren har tjugotre spelare att spela i öppningen elva. “Barcelona vann 55 vinster i 55 matcher. En seger och överstiger klubbens rekord. Och uppenbarligen ingen tvivlar på att hon kan göra det.

Hela laget är i formen.Det är särskilt slående att stjärnan trio Suarez, Messi, Neymar spelade. Tillsammans har de gjort 112 mål i år!

Men försvaret fungerar exakt. Laget har inte gjort mål i de senaste sju matcherna…Vilket är också poängen för målvaktare. Ligan började Claudio Bravo och i Champions League och inhemska cup Marc-André ter Stegen.

Redan på tisdag kunde bekräfta Barcelona vidare till Champions League-finalen, som är planerad till 6 juni i Berlin. Bara för att hålla sin lyx leda 3:. 0 från öppna semifinalen mot Bayern Munich

En helg kan vinna titeln. Och när Athletic Madrid tvekar, kommer han att göra ett annat försök mot Deportivo La Coruna.Dessutom kommer den näst sista majdagen vara den sista i den spanska cupen mot Athletic Bilbao.

Post Author: Ian