Nu och allt oftare kan du höra kraven på eld Mauricio Sarri

Efter att Sheikh Mansur blev ägare till Manchester City väntade klubben på en otrolig transformation. “Medborgare” har vänt från mellanbondens ubåtar i en av sina främsta jättar. Hittills har Manchester City i Mansurs era vunnit mästerskapet tre gånger, fyra gånger – den engelska ligan Cup, två gånger – den engelska Super Cup, och vann också den engelska cupen en gång. Men det finns fortfarande ingen framgång i den europeiska arenan i Manchester City, trots att laget nu leddes av en av våra tiders elitledare Josep Guardiola.

Ingen kommer att hävda att Chelsea verksamhet går inte bra. Allt började perfekt, med en win-win-serie i 16 matcher, men i de senaste tiden har Londonare alltmer besviken – vilket bara kostar 4: 0 från Bournemouth och 6: 0 från Manchester City.

Nu och allt oftare kan du höra kraven på eld Mauricio Sarri, som inte kunde klara av sina anklagelser. Och den sista skandalen med Kepa är bara det senaste exemplet.

Chelsea är nu på sjätte plats i Premier League, utanför Champions League-zonen.
Vem är mest besviken i laget? Den spanska målvaktens beteende tar inte hänsyn till det – det har inget att göra med nivån på hans spel.

4. VILLIAN

När brasilianen gick med i Chelsea 2013, var det slutet på den skandalösa sagan, för han hade redan en fot på White Hart Lane och avslutade till och med en fysisk undersökning i Tottenham. Men det var värt det: sedan dess betraktades mittfältaren som en av de viktigaste spelarna i London-laget.

Även under den hemska 2015/16 säsongen, kunde ingen skylla brasilianen för ett dåligt spel. Både Manchester United och Barcelona var intresserade av det.

Men något har förändrats med ankomsten av den italienska specialisten. 30-årige Willian började gradvis passera: För 24 matcher i Premier League gjorde han bara tre mål och gjorde bara fyra assistanser. Vi brukade förvänta oss mycket mer av honom.

Post Author: Ian