Min prognos är att “järnvägsarbetarna” slutar sist i gruppen

Samma dag spelar Porto mot Schalke. Mycket svår matchning att förutsäga. Antag att du gör en rita. Som ett resultat löser de portugisiska och tyska deras turneringsuppgifter, och i sista omgången har råd att slappna av. Det är en sådan avslappnad “Schalke” som Loko kommer att besöka, medan “Galatasaray” kommer att få “Porto” hemma. Muscovites är bara nöjda med en seger. Under förutsättning att Istanbulmen förlorar poäng i en parallell duell. Justering, låt oss möta det, orolig. Och så att allt kommer att växa ihop, behöver du också tur. Förtjänar hans nuvarande “Lokomotiv”? Nu, okej, nej. Men saker kan förändras efter ett enda positivt resultat. Men om du lägger handen på hjärtat, i detta skede “Lokomotiv” före Euro-våren – som Zyuganov före mausoleet.

Min prognos är att “järnvägsarbetarna” slutar sist i gruppen.

Champions League. Grupp G. CSKA

Positionen för “armén” i den mest prestigefyllda europeiska cupen är mycket starkare än “järnvägen”. Och inte bara ur sikte på erhållna turneringspunkter, utan också kvaliteten på spelet som visas. Redan kan vi tala med nästan hundra procent säkerhet om att CSKA kommer att vara i slutspelet. Endast hittills är det inte känt vilken turnering – Champions League eller, ändå, Europa League.

Tre skriver, två i åtanke. Vad är chansen att ryska klubbar kommer in i Eurovesna

För att 1/8 av Champions League ska komma närmare måste Goncharenkos avdelningar slå blodet från näsan i romans hus. Det är ingen tvekan om att laget förstår detta så väl som vi gör. Dessutom kommer spelarna i huvudklubben säkert att vara motiverade inte bara ur tanke på turneringsutsikterna, utan även de närmaste fotbollsnyanser som skedde på den romerska tunnelbanan. Det verkar som att spelet mot “vargarna” kommer att vara mycket viktigt för “arméarna”. Och i det här fallet kan du säkert satsa på segern i CSKA. I en annan match på dagen, skulle “Real” vinna “Victoria”. Med nuvarande tränare eller utan det, men borde. Resultatet: “Real” – 9 poäng, CSKA – 7, “Roma” – 6, “Victoria” – 1. Det är, i nästa omgång kan Muscovites säkra sig europeiska cupar för nästa år.

Post Author: Ian