Men något berättar för mig att romarna

Den femte omgången kan vara ett landmärke för laget Goncharenko. Mest sannolikt kommer hon att vinna tjeckiska mästarnas hem, men det är svårt att säga vad som händer i matchen mellan Roma och Real. Men troligtvis kommer Madrid i denna kamp inte att förlora. Antag att det är oavgjort. Avsättningen är följande: CSKA och Real – 10 poäng vardera, Roma 7, och tjecker har en. I den sista rundan spelar Muscovites på Santiago Bernabéu. Det är möjligt att ta ut något tungt utöver det spanska konjaket, kommer inte att fungera.

Men något berättar för mig att romarna i en parallell match inte kommer att kunna slå Victoria på vägen. Det kommer att räcka för att CSKA ska komma in i Champions League-matchen.

Europa League. Grupp C. “Zenith”

Utsikterna för St Petersburg-gruppen att komma in i slutspelet är väldigt stabila och material. Och om dessa utsikter någon gång blir molniga, är det bara på grund av den vanliga lekningen av den nuvarande ledaren för det ryska mästerskapet.

Tre skriver, två i åtanke. Vad är chansen att ryska klubbar kommer in i Eurovesna

I den 4: e omgången av St Petersburg kommer folk att gå till otvetku i Bordeaux. Voyage lovar inte loaf med salt, men när du anser att Bordeaux tittar genom fingrarna på Europa League, kan det antas att gästerna inte återvänder tomhänder. Åtminstone – med oavgjort. Vid denna tidpunkt kommer “Slavia” säkert att räkna ut hemma med “Köpenhamn.” Resultatet: “Slavia” – 9 poäng, “Zenith” en poäng mindre. I nästa omgång är “Zenit” hemma skyldig att vinna “Köpenhamn” och “Slavia”, det är möjligt, kommer att förlora poäng med “Bordeaux”. Det visar sig castling: “Zenit” – 11 poäng, “Slavia” – 10. Turneringar löses av både den ryska klubben och tjeckiska. Men vem från vilken plats kommer att gå in i slutspelet, bestämmer den sista omgången. Team Semak kommer inte räcka för att förlora i Prag. Denna uppgift verkar inte lösas.

Post Author: Ian