Hradec vann sex matcher och nederlaget i tävlingen innebar hopp

Så efter allt hopp återstår!

Footballers Hradec Kralove minst en vecka sestupovému trotsade öde när, efter šestizápasové bryta igen och vann sin räddning igen matematiskt inte bara ren teori. Man måste emellertid se att denna vrede är långt ifrån uppfylld. Efter nästa lördag medan det kan bli ännu bättre.

“Jag säger inte att det för oss den nuvarande situationen är något bekvämt. Men nu ska vi Liberec och om vi vinner det, kommer vi att gå tillbaka in i spelet.Nu från Liberec, var vi bara två poäng, “neumdlévá i sin optimism målvakt Hradec Tomáš Koubek, en lagkapten”, men då har vi hemma Slavia Liberec och går till Jihlava. ”

Hradec att förbättra nästan hopplöst läge hjälpte inte bara hans seger över rivalen spelar dåligt, men också resultaten av vissa lag i slutet av tabellen. Första Prague Slavia förlorade ett fint anfall match i Pribram, och det fick sällskap av Liberec, som i derby dukade grann Jablonec.

Nu två lag tillsammans med Banik är rivaler, genom vilka kan leda vägen till nästan förlorad räddning. Liberec Hradec nu tre varv innan han förlorade fem punkter vid ett tillfälle mer Slavia och Baník två.Den andra nykomlingen kan också tala räddningsteoretiskt. . Tjeckiska Budejovice eftersom våren för första gången vunnit en plats att hålla Hradec

Hradečtí till seger över Banik, arbetade efter veckan innan de spelade i Prag mot Dukla dåligt spel, förlorade till 0: 1 och ett ben De var tillbaka i 2: a ligan. Nu var hans prestation bättre. “Jag måste lova hela laget för tillvägagångssättet. Till skillnad från Dukla, när vi inte hade en chans, har vi nu gjort en anständig prestation. Nästa vecka kommer därför att vara helt annorlunda, en strimma av hopp för frälsning är det “, sade en av de tränare Hradec Robert Barborík.

Den första stora chans i Hradec formulerades i den 10: e minuten, men Vaněčkův volley stop bar. Å andra sidan fick Ostrava Kukec bollen till Hradecká mål ett ögonblick senare på hörnet.Målet var inte igen på grund av offside

Clash av de minst produktiva enheter i tävlingen -. Baník i de föregående 26 matcher gjorde bara 18 mål och Hradec bara fyra mer – i första halvlek var balanserad och erbjöd en mycket stilig händelser. Hem Black hårt skott missade målet, Azevedo strax före pausen header gick i armarna på målvakten Hradec Koubek.

Efter ändringen sidor Hradečtí fick övertaget, men att hjälpa dem att leda ett stort misstag motståndare. Efter 56 minuter Koubek målvakt sparkade bollen, med besökande målvakten Stepan Pavlenko var fel och kom överens om genom ömsesidig kollision med bollen själv fötterna Hradec Trubač. Han spelade sedan med snabbt åter Pavlenko och gav ett mål, hans första i ligan och endast i detta spel.

“Det frustrerar förlora en match på det sättet.Målet vi samlade ska tas emot en gång vart femte år. Här fick vi ett mål två gånger i fyra matcher “, säger tränaren Peter Frňka Ostrava.

Usel spelar Baník till den stora angrepp, varefter fast, gjorde det inte.Omvänt Hradec skulle kunna öka sin ledning vid flera tillfällen, men antingen målvakt Pavlenko eller häftighet Hradec skyttar motarbetas. “För oss är det en värdefull seger när vi begär det i tidigare spel två gånger under andra halvåret kom”, säger Hradec kapten.

På lördag, Hradec spela om att vara eller inte vara i Liberec, liksom mot Banik Mittfältaren David Štípek är inte längre här. “Han fick ett annat erbjudande nästa säsong, han vill inte fortsätta med oss ​​så vi bestämde oss för att inte spela,” förklarade Barborik. Štípek v Hradci värdar från Pilsen.

Post Author: Ian