Efter tre omgångar bestämde sig “järnvägsarbetarna”

Framåt – en skarp vändning. Men det är för honom för de ryska klubbarna i europeiska tävlingar att den eftertraktade eurovestningen kan komma. Och intressant nog har även den hopplösa mästaren i landet med tanke på turneringsprestationer haft chanser för våren. Det är ju bara hälften av vägen som omfattas. Det finns fortfarande möjligheter att arbeta på buggarna. Vad väntar på RPL-klubbar i det andra segmentet i European Cup-gruppfasen – låt oss tänka.

Champions League. Grupp D. Lokomotiv

Efter tre omgångar bestämde sig “järnvägsarbetarna” på sista plats i gruppen, och även utan turneringspunkter. Och även om Seminarens misslyckande för avdelningarna var bara den första kampen – mot “Galatasaray” – i de närmaste två, gav den förbättrade kvaliteten på spelet inte ett positivt resultat. I princip är det inte nödvändigt att ha sju genier i pannan för att hävda att de ryska mästarnas position för tillfället i Champions League inte är avundsvärd och likgiltig. Men fortfarande inte hopplös. Trots att, franklyst, nu måste muskoviterna förlita sig inte bara på sig själva utan också på andras pojkvän. Och lycka till, som hittills vrids bort från dem.

Tre skriver, två i åtanke. Vad är chansen att ryska klubbar kommer in i Eurovesna

Så i nästa omgång håller Lokomotiv en andra match mot Porto. Vid denna tid – på vägen. Vi vågar föreslå att portugisiska kommer att dra nytta och denna konfrontation. De är helt enkelt starkare just nu. Dessutom har de en riktig chans att boka en biljett till Champions League-matchen. Mest sannolikt, i en parallell duell, kommer statusen för favoriten att bekräftas av Schalke. Efter den fjärde rundan kommer gruppens ledare att bryta undan: Porto – 10 poäng, Schalke 8, Galatasaray och Loko kommer att stanna med sina respektive fyra respektive noll. Den femte omgången bör vara avgörande för Lokomotiv, när det kommer att ta Istanbulians i sin hemstadium. Om YurPalych och hans anklagelser löser psykologiska problem för denna kamp och laget inte försöker hitta en svart katt i ett mörkt rum, kommer Muscovites att kunna ta tre poäng.

Post Author: Ian