Detta är en mening

“Vi har helt förlorat vår väg. Det var en match i namnet på våra lidanden, för att de förlorade förtroendet för sig själva. Ett lag spelar inte med ett coolt huvud och kan inte göra vad den vill ha på fältet. Bara under de sista minuterna lyckades vi dra bort från spänningen. “Betis” förtjänade detta resultat, jag kommer inte prata om domare, eftersom motståndaren dominerade matchen. Jag är orolig över Milano sårbarhet. … ”

Detta är en mening. Detta är slutet. Nu kan du naturligtvis prata länge om ämnet för Antonio Conte eller Roberto Donadoni. Den första lyckas behålla det bästa, men han vet inte hur man ska fortsätta, för att bygga toppklubbar för riktiga. Den genomsnittliga tränaren för det genomsnittliga laget. Är detta en ny ledarposition? Donadoni är inte värt att prata om. Det är väldigt svårt att kalla honom en frälsare, ett dyster resultat med Bologna och Parma är inte Rossoneri-nivån.
Skrämmande, väldigt läskigt för lagets framtid. “Milano” är inte detsamma, och länge. Han hörs inte i Serie A, han är tyst i Europa League. Det uppskattade värdet sjönk från nästan 1 miljard (2012) till 500 miljoner euro. Stora skulder, oförståeliga försök till “återfödelse” genom att köpa “downed pilots”, utspädda av unga människor. Är detta “Milano” i början av 2000-talet? Endast varumärket kvarstår.

Serednyak, som redan kan slåss för de tre bästa vinnarna. De skällde Allegri, som gjorde det omöjliga med detta döende lag, och de betalade för det. Ett par år av sådan stagnation i träsken och den stora väckelsen kan glömmas för alltid, för att ingen kommer att minnas troféerna från tidigare år, och alla tidigare stjärnor kommer äntligen att förlora rykten hos de spelare som skapade den stora Milano. Historien kan straffa Rossoneri för deras “rubrik i molnen” och nostalgi. Det är dags att gå vidare med alla medel, annars kan du stanna för alltid på sidospåren och Milan därby med Inter kan bli en annan konstig match som Torino som slår Juventus med Torino. Tänk igen!

Post Author: Ian