Bästa välkomstbonus odds

Daniel Kaneman, Paul Slovik, Amos Tversky. “Att fatta beslut i osäkerhet. Regler och fördomar

Det andra numret är populärvetenskaplig psykologi i boken “Beslutsfattande i osäkerhet. Regler och fördomar “av författarskap av framstående kognitiva psykologer Tversky, Kahneman och Slovik. Studierna av Kahneman och hans kamrater som genomfördes på 1970-talet markerade början på en ny riktning i psykologi, utformad för att ta reda på exakt hur vi tenderar att fatta beslut i osäkerhetssituationer.

Det finns dåliga och goda nyheter. Det dåliga är att i situationer med osäkerhet gör människor misstag oftare än inte, och mycket mer än de själva är medvetna om. Den goda nyheten är att vi inte misstänker i alla fall, men enligt väldefinierade och statistiskt mätta mönster. Dessa fel kan övervinnas, men för detta måste du vara medveten om deras natur och manifestationer.

Denna bok, till skillnad från den första, är inte så lätt att läsa, men varje sida och varje kapitel ger dig ett väldigt starkt vaccin mot tanklösa riskabla åtgärder. Vid första anblicken faller den här semi-vetenskapliga författningen inte riktigt i den vanliga läsningen av en fotbollsfans och -spelare, men som vi redan har lärt sig, är den sistnämnda motsatt inte bara av bookmakare utan också av sig själv.

Det är oerhört viktigt att begränsa kognitiva fördomar och därigenom göra ditt medvetande inte bara ett likgiltigt vittne om spel, utan en riktig och praktisk allierad. Boken själv har redan publicerats på Internet av oansvariga medborgare, men det finns också en förkortad version i konturen. I samma blogg finns det många sammandrag av intressanta böcker, respektera kamrat Baguzin för ett sådant användbart socialt arbete.

I nästa post kommer vi att prata om användbara böcker för fotbollsfans och spelare på engelska.

Det är uppfattningen att om ett lag är i bra form (vunnit de senaste 3-4 hemmalagen) och motståndaren – tvärtom (för de sista spelen spelar det bara nederlag och drar med utomstående), då borde du satsa på första laget. Intuitivt verkar det som att en sådan insats är ett uppenbart självförtroende.

Hur händer det verkligen? Vi kommer att göra den enklaste statistiska analysen på exemplet av den engelska Premier League. Jag tog alla matcher från och med säsongen 2010/11.

Mer information: Odds & Casino Bonus

Post Author: Ian